(Poistunut julkaisusta)

Siivooja peruspesuihin (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Hamme nyt asiakasyrityksellemme SIIVOOJAA ylläpito- ja peruspesuihin Turun alueelle.

Työ pitää sisällään esimerkiksi ikkunanpesuja, peruspesuja sekä vahauksia taloyhtiöissä ja laitoksissa. Työskentely tapahtuu arkisin ja työtunteja kertyy 30-37.5/ viikko. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta ahkeralla ja reippaalla työntekijällä on mahdollisuus työsuhteen jatkamiselle.

Hakijalta toivomme aikaisempaa kokemusta siivousalalta sekä tarkkaa ja reipasta työskentelyotetta. Eniten arvostamme kuitenkin tunnollisuutta ja iloista asennetta työntekoa kohtaan! Edellytämme hakijalta ajokorttia ja suomenkielentaitoa

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan joustavasti. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kutsumme haastatteluun hakemuksesi perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16.