Siivooja peruspesuihin Kotka-Hamina alueelle
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Kiinnostaako liikkuva työ, jossa päivät ovat monipuoliset ja työsi tulos merkityksellistä? Meitä on jo lähes 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Liity siis sinäkin remmiin mukaan ja tule meille tekemään siivoustyötä! Etsimme

 

PERUSPESUTAITOISTA SIIVOOJAA

 

vakituiseen pestiin Kotka-Hamina alueelle. Peruspesijän tehtäviin kuuluu erilaisten tilojen perusteellisia pesuja ja vahauksia, vahanpoistoja, suursiivousta ja ikkunanpesua. Tylsää tässä pestissä ei takuulla tule! Töitä kertyy viikossa noin 30h, mutta työpäivät ja -ajat vaihtelevat työtilausten mukaisesti ja täten myös siivottavat kohteet. Tämä työ siis sopii sinulle, jolta löytyy joustavuutta ja kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin. On hyvä varautua tekemään työtä niin arki-, kuin ilta- ja viikonloppuvuoroissa sekä sijainniltaan eri paikoissa.   

 

Olet etsimämme henkilö, jos iloinen hymysi ja hyvä fiiliksesi välittyy ympärillesi! Lisäksi arvostamme ennen kaikkea luotettavuutta ja itseohjautuvuutta. Koska työtehtävät ja -kohteet vaihtuvat, kokemus vastaavista tehtävistä on olennaista. Kohteet sijaitsevat Kotka-Hamina alueella, mutta kohteiden välillä liikkumista helpottaa, jos taskustasi löytyy voimassaoleva b-ajokortti.

 

Mitä me puolestamme tarjoamme sinulle? Meillä L&T:llä pääset tekemään kiertotaloutta käytännössä, jonka lisäksi ilahdutat työlläsi tilojen käyttäjiä päivittäin. Me myös tuemme ja avustamme sinua oman urapolkusi kehittämisessä omien toiveidesi puitteissa!  Palkkauksessa noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja ison taloon etuuksiin kuuluu myös paljon hyvinvointi-, terveys- ja liikuntaetuja, jotta voit nauttia elämästä myös työn ulkopuolella.

 

Odotamme hakemustasi jo innolla, hae pian! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465080
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 22.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila & Tikanoja Lassila & Tikanoja (offre35734076.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Kotka, Hamina