(Poistunut julkaisusta)

Siivooja parityöskentelyyn
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme tiimiimme reipasta ja toimeentarttuvaa

KEIKKASIIVOOJAA

kokoaikaiseen työhön Ouluun. Työ pitää sisällään perussiivoustöitä, kuten ikkunoiden pesua, lattioiden vahausta ja vahanpoistoja eri asiakaskohteissamme. Lisäksi työskentelet luottopakkina, joka häärää siellä missä milloinkin tarvitaan. Sinulla ei siis ole omaa vakituista työmaata, vaan liikut ympäri ämpäri Oulun aluetta paikaten sairas- ja vuosilomapoissaoloja. Työtä tehdään parin kanssa 37,5h viikossa ja työaika arkisin klo 6-16 välillä.

Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Lisäksi toivomme ripauksen joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Työn liikkuvuuden vuoksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja liikkuvan työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc