(Poistunut julkaisusta)

Siivooja palvelutaloon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Haluatko tuottaa asiakkaillesi maailman parasta palvelua ja päästä osaksi huipputiimiä?Toimintamme kasvaessa etsimme nyt ammattitaitoisia KOKOAIKAISIA SIIVOOJIA asiakaskohteeseemme Jyväskylän seudulle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta palvelutaloympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 6-15 välille. Työsuhde on määräaikainen 31.8.2020 asti ja kokopäiväinen. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 7,5 tuntia päivässä ja 37,5 tuntia viikossa.


Tehtävässä menestyminen edellyttää että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä sekä alan koulutus. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä erinomaista suomen kielen taitoa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Aiemman kokemuksen palvelu- ja hoivaympäristöistä katsomme eduksesi. Kohde sijaitsee hankalien kulkuyhteyksien päässä, joten mahdollisuus oman auton käyttöön on eduksi.


Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 2.12.2019 ja työ alkaa aikaisintaan 16.12.2019 ja viimeistään 2.1.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -