(Poistunut julkaisusta)

Siivooja palvelutaloon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Laatua, erikoisosaamista, yksilöllistä palvelua ja aitoa vuorovaikutusta: näistä on tehty ISS Direct. ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys, jossa yhdistyvät pienen yrityksen asenne ja suuren yrityksen varmuus.

Etsimme nyt ILTASIIVOOJAA palvelutaloon Turkuun.


Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous palvelutalossa. Työ sisältää mm saunojen, pesuhuoneiden ja yleisten tilojen siivousta. Työhön kuuluu myös muita pieniä palvelutalon avustavia tehtäviä. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkiaamuisin klo 16.30-21.30. Töitä teet siis 5h/vuoro, 25h/viikko. Työ sopii näin ollen esimerkiksi opiskelijoille tai lisäansioita etsiville. Kesällä työ on aamusiivousta. 


Toivomme, että sinulla olisi jo jonkin verran kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä aitoa halua työskennellä asiakaspalvelutehtävässäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Jos haluat tehdä työtä, jossa pääset luomaan asiakkaille unohtumattomia palvelukokemuksia ja ylittää heidän odotuksensa lähetä sähköinen hakemuksesi meille osoitteessa


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi  ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaikaa on 17.3.2019 saakka, mutta huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.


ISS Direct Suomi on luotu pienille ja keskisuurille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua. Samalla asiakkaamme saavat nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta ja keskitettyjen hankintojen mahdollistamista edullisista hinnoista, sillä ISS Direct on osa ISS Palveluita. Tuomme suuren yrityksen edut suoraan paikallisten asiakkaidemme käyttöön ja hyödynnämme kansainvälisen perheemme testaamia prosesseja ja toimialaosaamista.


- ISS on savuton työpaikka -