(Poistunut julkaisusta)

Siivooja palvelutaloon Lauttasaareen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Etsitkö yhdessä kiinteässä paikassa tapahtuvaa täysituntista siivoustyötä, jossa sosiaalinen kanssakäyminen ja asiakaspalvelutyö kuuluvat olennaisesti työnkuvaan? Meillä saattaisi olla juuri sinulle täydellinen uusi työ!

Haemme nyt asiakkaallemme reipasta siivoojaa täysituntiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen ikäihmisten palvelutaloon Helsingin Lauttasaareen. Toivomme, että hakija on kiinnostunut työskentelemään pitkäaikaisesti. Mikäli täydet työtunnit eivät houkuta, niin myös osa-aikaisuuteen on mahdollisuus. Työn aloituksesta voidaan sopia, mutta ihanteellista olisi, että voisit helmikuussa 2020.

Toivomme, että sinulta löytyisi huolellinen ja oma-aloitteinen työote siivoukseen. Laitoshuoltajan tutkinto tai muu vastaava koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Kokemus siivoustyöstä on tärkeintä! Palkka määräytyy ammattiosaamisen mukaan. Arvostamme hyvää suomen kielen osaamista, sillä työhön kuuluu olennaisesti päivittäinen kommunikointi palvelutalon ikäihmisten kanssa. Tämän vuoksi myös sosiaalisuus ja vuorovaikutustaidot ovat hyödyllisiä tässä työssä. Vaikka työtä tehdäänkin pääosin itsenäisesti, niin palvelutalon henkilökunnan ja asukkaiden kanssa ollaan päivittäin tekemisissä.

Työnkuvaus:

- Palvelutalon perussiivous yleisissä tiloissa sekä asukkaiden huoneiden siivous.

- Työtuntimäärä sovittavissa!

- Arkityö (ma-pe). Viikonloput ja pyhät aina vapaata.

- Työt sijoittuvat n. klo 7:30-15:30 välille. Työt tulee kuitenkin aloittaa viimeistään klo 8:00.

- Perjantai aina hieman kevyempi päivä!

Tarjoamme:

- Ammattiosaamisen mukaan astettu palkka maksettuna kahden viikon välein

- Luotettava pitkäaikainen työpaikka

- Täysituntinen arkityö (Mahdollisuus myös osa-aikatyöhön!)

- Yksi kiinteä kohde työpaikkana, ei tarvitse liikkua paikasta toiseen. Ajokorttia ei tarvitse.

- Mukavat ja osaavat työkaverit

- HR-tiimimme päivittäinen tuki

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemus sivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja olemme sopiviin hakijoihin pikaisestikin yhteydessä.

Lisätiedot:

Mari Uusluoto

p. 050 436 5452