(Poistunut julkaisusta)

Siivooja päivävuoroon elintarviketeollisuuteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Etsimme tarmokasta ja fyysiseen työhön tottunutta SIIVOOJAA elintarviketeollisuuden asiakaskohteeseemme OUTOKUMPUUN.


Tehtäviisi kuuluu teollisuuden eri tilojen siivous ja laatikoiden sekä muiden oheistavaroiden tuonti ja vienti. Koulutamme sinut huolellisesti tehtäviin eikä sinulla näin ollen tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä. Työskentely tapahtuu maanantaista perjantaihin klo 6 – 15 välillä. Töitä saattaa olla satunnaisesti myös viikonloppuisin. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työ edellyttää vähintään 18-vuoden ikää.


Työssä menestyminen edellyttää omatoimisuutta, asiakaslähtöisyyttä sekä kiinnostusta elintarviketuotantotilojen puhdistukseen. Hyvä fyysinen kunto on tehtävässä jaksamisen peruspilari. Tehtävässä tarvitaan myös suomen ja/tai englannin kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kohteeseen kulkemista. 

Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 20.10.2019 Työ alkaa sopimuksen mukaan viimeistään vuoden 2020 alussa.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -