(Poistunut julkaisusta)

Siivooja päivätyöhön - Jyväskylä
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019
Art Kiinteistöt on osa Art Konsernia. Art Kiinteistöt ostaa, myy ja vuokraa asuntoja ja palvelee asuntosijoittajia ja vuokralaisia kaikissa vuokranantajan ja vuokralaisten asioissa.
Etsimme yhteistyössä Art Kiinteistöjen kanssa siivousalan osaajaa vastaamaan monipuolisista siivouskohteista Jyväskylän keskustan alueella. Työsuhde solmitaan Eilakaislan kautta henkilöstövuokrauksena toistaiseksi voimassa olevana.

Toimenkuvaasi kuuluu

Tehtäviisi kuuluu remontoitavien kiinteistökohteiden kevyttä loppusiivousta, asuntojen loppusiivoukset muuttojen yhteydessä sekä asiakkaiden tarpeiden mukaan myös kotisiivouksia. Lisäksi työhösi kuuluu yrityksen omien toimistojen ja toimitilojen siivoukset. Kohteet sijaitsevat Jyväskylän keskustan alueella, noin 5 kilometrin säteellä. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia.
Työsuhde on luonteeltaan kokoaikainen ja siivoukset hoituvat päiväaikaan joustavasti omien aikataulujesi mukaan, esimerkiksi klo 8-16 välillä. 

Toivomme sinulta

Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta siivouksesta. Olet työotteeltasi tehokas ja aktiivinen ja osaat organisoida omaa työpäivääsi. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja työn laatu on sinulle ensisijaisen tärkeää. 

Tunnistitko itsesi ilmoituksesta? Jätä hakemuksesi meille pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja kutsumme hakijoita haastatteluihin. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Mäkelä, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 15.12.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi