Siivooja Paimioon 6,2h/viikko
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2020

Haemme nyt reipasta OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteisiimme PAIMIOON vakituiseen työsuhteeseen.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Tässä tehtävässä huolehdit ylläpitosiivouksesta kahdessa asiakaskohteessamme. Työympäristöinäsi tulevat toimimaan lääkäriasema sekä myymäläympäristö. Töitä tehdään joko aamu- tai iltapainotteisesti arkisin klo 6 – 8 tai 18 - 20 välillä. Päivätuntimäärä on 1h ja viikoittain työtunteja on 6,2h. Työsuhde on osa-aikainen ja vakituinen. Työn suoritusajan voit itse valita aamuun tai iltaan, työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle.


Tähän tehtävään toivomme, että sinulla olisi jonkin verran aikaisempaa siivoustyökokemusta ja erityisesti katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen siivouskoneiden käytöstä. Asenne kuitenkin ratkaisee! Perehdytämme tehtäviin aina kattavasti, joten älä pelkää jättää hakemustasi, vaikka siivoustyökokemusta ei entuudestaan löytyisikään. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oman työn organisointikykyä. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä sujuvan suomen kielen taidon.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä.


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 22.9.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat mahdollisimman pian tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. ISS Direct on osa ISS Palveluja. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1379686
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 22.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Paimio