Siivooja Paimion uimahalliin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet? Meillä pääset osaksi maailmanlaajuista tiimiä, jonka tavoite on tulla maailma parhaaksi palveluyritykseksi.


Etsimme nyt ammattitaitoista ja reippaan työotteen omaavaa SIIVOOJAA PAIMION UIMAHALLIIN.


Toimit monipalvelutiimissä ja vastaat uimahallin sekä tarvittaessa muiden vaihtuvien kohteiden ylläpito- ja perussiivouksista. Työvuoroja on kaikkina viikonpäivinä, myös viikonloppuisin, aamu- tai iltavuorossa klo 6 -22 välillä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa sopimuksen mukaan heinä-elokuussa.


Edellytämme valittavalta henkilöltä soveltuvaa puhdistusalan koulutusta ja vähintään yhden vuoden työkokemusta. Aiempi kokemus uimahallin tai vastaavien tilojen puhtaanapidosta on ehdottomasti plussaa, samoin uima-allas- ja märkätilojen hygieniaosaamiskoulutus, työturvallisuus- ja EA-kortit sekä B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksesi. Arvostamme innokasta asennetta uuden oppimiseen. Lisäksi tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä kuntoa.


Työympäristön vuoksi edellytämme, että valittavan henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.


Olet oikea henkilö tähän tehtävään mikäli sinulla on ripeä työote, sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja asiakaslähtöisyys on sinulle sydämen asia. Olet oma-aloitteinen ja joustava, kykenet itsenäiseen työhön ja haluat omalta osaltasi varmistaa tiimin toimivuuden.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Me ISS:llä teemme maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa ihmisten on hyvä olla. Tule mukaan täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 14.6.20201.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot