(Poistunut julkaisusta)

Siivooja pääkaupunkiseudulle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2020

Etsimme asiakkaallemme siivoojaa työskentelemään pääkaupunkiseudulla (pääasiassa Helsinki ja Espoo) erilaisissa kohteissa. Työ alkaisi mieluiten viimeistään 10.8. 

Työnkuvaus:

Työnkuvaan kuuluu erilaisten tilojen kuten vanhainkodin, taloyhtiöiden rappujen, toimistojen sekä mahdollisesti myös yksityiskotien siivoamista huolellisella, mutta ripeällä työotteella. Töitä on tarjolla osa-aikaisesti sekä täysituntisesti.

Työnkuvaan kuuluu tarkemmin muun muassa imurointia, lattioiden pesua, pölyjen ja pintojen pyyhintää, WC- ja suihkutilojen pesuja ja yleistä siistimistä. Työajoista voidaan neuvotella, mutta työskentely tapahtuu kuitenkin pääsääntöisesti virka-aikoina eli noin klo 8-17 välillä arkisin. Toimistotiloja voi halutessaan siivota hyvin aikaisinkin aamulla tai illemmalla, mutta ainakin vanhainkodin siivoukset ja mahdolliset kotisiivoukset asettuvat päiväsaikaan.

Työtä tehdään pareittain ja asiakasyrityksemme tarjoaa mahdolliseen kohteiden välillä liikkumiseen auton. Katsommekin eduksi jos sinulta löytyy B-ajokortti, mutta se ei ole pakollinen, sillä työparillasi on varmasti ajokortti, jolla pääsette liikkumaan kohteiden välillä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Koska töitä tehdään pareittain, arvostamme yhteistyökykyä ja iloista asennetta. Toivomme hakijalta myös suomen kielen taitoa.

Toivomme, että olet tunnollinen ja ahkera persoona, jolle huolellisuus ja työn hyvä jälki ovat tärkeitä. Kaikenlainen aiempi kokemus yleisten tilojen siivoamisesta, kotisiivouksesta tai toimistosiivouksesta katsotaan eduksi. Työkokemus kotisiivouksesta työnä ei ole täysin välttämätöntä, mutta ymmärrystä ja omaa "kotikokemusta" esim. tarkasta imuroimisesta, vessan ja kaakeleiden pesemisestä, pöytien ja pölyjen pyyhkimisestä huolellisesti ym. tulisi löytyä. Kaikista tärkeintä on kuitenkin reipas ja huolellinen työote sekä vastuuntunto! Siivousaineet ovat pääasiassa samoja, kuin mitä kenen tahansa kotona käytettäisiin.

Tarjoamme:

Työrooli tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, kun siivottavia kohteita on useita ja ne vaihtelevat toimistoista kotisiivouksiin. Työssä ei myöskään tule tylsää, sillä saat itsellesi mukavan työparin tekemään kanssasi hommia ja päivät menevät hujauksessa! Saat asianmukaiset siivousvälineet käyttöösi ja palkka maksetaan sinulle kahden viikon välein. 

Sinulla on myös mahdollisuus napata työstä itsellesi vakituinen työpaikka ja työllistyä suoraan asiakasyrityksemme kirjoille myöhemmin. Työn aloitukseen kuulu perehdytys. Me WorkPowerin tiimi olemme myös tukenasi vuoden jokaisena päivänä ja meihin voi ottaa yhteyden helposti aina, kun on jotain kysyttävää.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työroolista, niin laita meille hakemusta tulemaan pikaisesti. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa: 044 7164 779 tai sähköpostitse ellen.book@workpower.fi. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, mahdollisesta koulutuksestasi ja aiemmasta siivoukseen liittyvästä työkokemuksestasi. Kerro myös, milloin voisit aloittaa. Voit myös esittää tuntipalkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779 (myös WhatsApp)

ellen.book@workpower.fi