(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Ouluun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Etsitkö töitä siivoustyön parista? Oletko tarkka ja oma-aloitteinen? Etsimme nyt SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Ouluun!


Tässä tehtävässä vastaat terveydenhuollon kohteemme ylläpitosiivouksesta. Kyseessä on määräaikainen työsuhde 31.12.2020 asti, mutta jatko on mahdollinen. Työtunteja on tarjolla 30h/viikko ja työajat vaihtelevat klo 11:00-18:00 välillä. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin, satunnaisesti myös viikonloppuisin.


Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä ja tarkkaa työskentelyotetta. Alaan soveltuvan koulutuksen sekä kokemuksen siivoustyöstä luemme eduksi. Palvellaksesi asiakkaitamme ammattimaisesti, hyvä suomen ja englannin kielen ymmärrys on välttämätöntä. Työturvallisuus on meille tärkeää, haluamme jokaisen ISS:läisen lähtevät töistä terveenä kotiin. Siksi tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtäviisi sekä ergonomiset ja ajankohtaiset työvälineet. Voit lukea lisää osoitteessa https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Me ISS Palveluilla haluamme myös tarjota elämäntilanteesi huomioiden mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehitykseen urallasi. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla. 


Kiinnostuitko tehtävästä? Hae mukaamme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla ja lähetä meille hakemuksesi 27.10.2020 mennessä! Haastatteluun eteneviin olemme yhteydessä puhelimitse viimeistään hakuajan päätyttyä, muihin sähköpostilla.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -