(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Ouluun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Etsimme nyt ammattitaitoista ja itsenäiseen työhön kykenevää SIIVOOJAA asiakaskohteisiimme Ouluun.

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. 


Meillä vastaat vaihtelevien asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta mm. myymälä- ja toimistoympäristöissä. Työtä on tarjolla pääsääntöisesti arkisin, mutta mahdollisesti myös viikonloppuisin. Työaika sijoittuu tehtäväksi klo 6–14 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 6-7,5 tuntia päivässä ja 30–37,5 tuntia viikossa.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Kokemusta tärkeämpää ovat oma-aloitteisuus, sekä motivaatio tuottaa laadukasta palvelua asiakkaillemme. Katsomme eduksesi silti aikaisemman siivousalan työkokemuksen. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Kohteet sijaitsevat pääsääntöisesti keskustan alueella ja sen lähiympäristössä. Kohteita saattaa olla myös kauempana keskustasta, jolloin katsomme eduksi myös oman auton käyttömahdollisuuden.


Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 17.9.2020 ja työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -