(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Ouluun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2020

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa?


Haemme nyt osa-aikaista SIIVOOJAA vakituiseen työsuhteeseen Kastellin monitoimitaloon OULUUN.


ISS Palvelut vastaa Kastellin monitoimitalon siivous- ja ruokapalvelusta. Työtehtäviisi tulee kuulumaan luokkatilojen, yleisten tilojen ja liikuntatilojen ylläpitosiivousta. Työaikasi on kuusi tuntia (6h)/päivä ja työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 15 – 23.30 välille, mutta töitä voi olla joskus myös viikonloppuisin riippuen talon tapahtumista. Työsuhde on osa-aikainen (30h/viikko) ja vakituinen. Toivottava työn aloitusaika on 10.8.2020.


Toivomme sinulta aurinkoista palveluasennetta sekä innokkuutta oppia uusia asioita ja työtehtäviä, kykyä joustavaan työskentelyyn isossa monipalvelutiimissä sekä itsenäistä otetta työtehtävien hoitamisessa. Arvostamme alan peruskoulutusta ja aiempaa työkokemusta, mutta perehdytämme tietysti tehtävään. Hygieniapassi katsotaan eduksi, koska silloin voit tarvittaessa osallistua myös keittiön astiahuoltotehtäviin.


Tehtävään valitulle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.


Tule töihin mukavaan tiimiimme!


Täytä sähköinen hakemus 2.8.2020 mennessä alla olevan linkin kautta tai osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaika, joten jätä hakemuksesi jo tänään! Liitäthän hakemukseesi myös ajantasaisen ansioluettelosi.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -