(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Ouluun
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Haetko erityisesti arkityötä? Etsimme nyt Ouluun
 
SIIVOOJAA
  
Mitä työpäiviisi kuuluu ja mitä odotamme sinulta?
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa tilojen käyttäjien viihtyvyyden. Työ pitää sisällään monipuolisia siivoustöitä terveydenhuollon kohteissa. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja –laitteet, joten aikaa ja hermoja ei kulu väärillä työvälineillä työskentelyyn. Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksen siivouksesta.  Kokemuksesi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja kanssasi on kiva tehdä töitä.
 
Mitä tarjoamme sinulle?
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (20h/viikko). Työvuorot ovat arkisin kello14-19. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian. Jos etsit kokoaikaista tehtävää ja olet valmis liikkumaan Oulun alueella toisiin kohteeseen, myös kokoaikainen työsuhde on mahdollinen.   Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.  
  
Kiinnostuitko?  
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 10.11.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Henrika Lohvansuu henrika.lohvansuu@coor.com.   Meihin coorilaisiin ja arkeemme voit käydä tutustumassa myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).