(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Ouluun
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019
Me coorilaiset elämme palvelulle: hoidamme asiakkaidemme kiinteistöjä, siivoamme, huolehdimme aulapalvelun sujuvuudesta ja teemme paljon muuta, jotta arki erilaisissa kiinteistöissä ja toimitiloissa toimisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme reipasta

SIIVOOJAA

Määräaikaiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen koulukohteisiin Ouluun 31.5.2019 asti. Työvuorot sijoittuvat arkisin kello 06:00 – 14:00 välille viikkotuntien ollessa 30 tuntia.

Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyyden. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet. Edellytämme, että sinulla on ainakin vuosi aikaisempaa kokemusta siivousalalta tai alan koulutus. Siivouksen perusrutiinit sujuvat sinulta sukkelasti ja ammattitaitosi kautta tiedät, kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Tehtävässä tarvitaan suomen kielen taitoa.

Tähtiasenne on meidän coorilaisten sydän ja tapa tehdä töitä. Siitä syystä meille on tärkeää, että olet palveluhenkinen ja työotteessasi on hyvä tekemisen meininki.

Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä.

Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 24.3.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Henrika Lohvansuu henrika.lohvansuu@coor.com. Kirjoitathan sähköpostisi otsikkokenttään ”Siivooja, Oulu”.