(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Ouluun (1102)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Haluaisitko sinä tulla mukaan Sodexo-tiimiimme tuottamaan ensiluokkaisia palveluita asiakkaillemme? Etsimme Sodexon palvelukseen kansainvälisen suuryrityksen toimitiloihin Oulun Ruskon alueelle asiakaspalveluhenkisiä 

SIIVOOJAA

Tehtäviisi kuuluu toimistotilojen, tuotantotilojen ja yleisten tilojen siivoustehtävät, myös peruspesut. Työssäsi käytät siivouskoneita (mm. yhdistelmäkone). Toimit asiakkaamme tiloissa, joten asiakaspalvelu on osa työtäsi.

Odotamme

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta alalta sekä yhdistelmäkoneen ja kiillotuskoneen käytöstä.  Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa. Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen ja/tai englannin kielen osaamista.

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja organisaatiomme vahvan osaamisen sekä ison yrityksen mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työajat sijoittuvat pääasiallisesti arkisin klo 5.00 -  14.06 välille, joskus iltavuoroja kello 14.00-22.06 tai peruspesuja kello 17.00-01.06. Palkka sopimuksen mukaan. Työ toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkamista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Eskelinen gsm +358 50 357 2145 tai paivi.eskelinen@sodexo.com