(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, Oulun keskusta
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020
Etsitkö  kokoaikaista työtä joka painottuu aikaisiin arkiaamuihin Oulun keskustan tuntumassa?

Meillä on nyt tiimissä paikka aamuvirkulle siivoojalle ja etsimme tekijää kokoaikaiseen työsuhteen. työsuhde on määräaikainen ainakin 31.3.2021, jonka jälkeen työn jatko saattaa olla mahdollista. Työ on pääosin ylläpitosiivousta asiakaskohteessamme oppilaitosympäristössä, klo 05-13 välillä. Työ on mahdollista toteuttaa myös iltapainotteisesti klo 14-22.

Toivomme, että sinulta löytyy vähintään vuosi työkokemusta, luontevaa asiakaspalveluasennetta, olet oma-aloitteinen ja tunnollinen työntekijä ja kiinnität huomiota työnlaatuusi. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hyvä peruskunto on edellytys työssä suoriutumiselle.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä https://toissa.iss.fi/ammattilaiset/iss-ammatit-siivooja.


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 19.8.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään 1.10.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi


- ISS on savuton työpaikka -