Siivooja Oulun alueelle
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Haemme asiakkaallemme siivoojaa Oulun alueelle!

Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa asiakkaiden viihtyvyyden siisteissä tiloissa. Työtehtävät sisältävät vaihtelevasti erilaisten kohteiden, kuten liike- ja asuinkiinteistöjen siivousta. Saat tehtävääsi asiaan kuuluvan perehdytyksen.

Etsimämme henkilö on ahkera, reipas ja valmis sitoutumaan työntekoon kesän ajaksi. Hoidat työtehtäväsi itsenäisesti ja luotettavasti, sekä työjälkesi on siistiä ja huolellista. Arvostamme asiakaspalveluhenkistä otetta sekä positiivista asennetta työntekoon.

Työ on vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdillaan! Arvostamme kokemusta siivoustyöstä, mutta ethän jätä hakemustasi laittamatta, vaikka sinulla ei olisikaan ehtinyt kertyä siivousalan kokemusta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Työtunnit vaihtelevat tarpeen mukaan, joten toivomme hakijalta joustavuutta työaikojen suhteen. Työkohteiden sijaitessa eri paikoissa, B-ajokortti on pakollinen sekä hyvä suomen kielen taito. Auton käyttö katsotaan eduksi. Työkohteesi sijaitsevat pääosin Oulun alueella.

Hae tehtävään!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tehtävää kohtaan ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi! Tehtävästä lisätietoa antaa Amikolta Jani Tuppurainen, p. 050 551 0081, jani.tuppurainen@amiko.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1458480
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 18.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Haukipudas, Ii, Kempele, Liminka, Oulu