Siivooja, Oulu
VISIO Henkilöstöratkaisut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2021

Haemme Ouluun vakituiseen työsuhteeseen siivoojaa

Työkohteet ovat kerrostaloja Oulun keskustan alueella. Odotamme hakijalta kokemusta vastaavasta työstä ja sekä itseohjautuvaa asennetta työtä kohtaan ja laadukasta työjälkeä. Työ on arkipäivätyötä (klo 7.00-15.30)

Työsuhde on voimassa toistaiseksi ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/selaa-tyopaikkoja/ Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Marttila, 050 311 2338, jari.marttila@visiohr.fi.

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot