(Poistunut julkaisusta)

Siivooja (Oulu)
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Onko tavoitteenasi työllistyä puhdistuspalvelualalle? Etsitkö uutta työpaikkaa? Olisitko sinä etsimämme kiireapu siivoustöihin?

Haemme nyt SIIVOOJAA määräaikaiseen työsuhteeseen Ouluun.

Työ sisältää vaativan asiakaskohteemme päivittäisiä siivoustehtäviä ja työaika on 7,5 h/pv maanantaista perjantaihin noin klo 5-13 välillä. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kesto 6.10. asti. Jatko ja lisätyöt ovat mahdollisia tämänkin jälkeen.
 
 Edellytämme sinulta kokemusta siivoustyöstä ja/tai alan koulutusta sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa sekä työn luonteen vuoksi hyvää fyysistä kuntoa.
 
Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 17.09.2017. Liitäthan mukaan cv:n sekä hakemuksesi! Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän puhdistuspalvelualalla!
 
Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/