(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, osa- ja kokoaikainen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt toimeliaita SIIVOOJIA vakituiseen ja tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen Ouluun.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta ja peruspesuista toimisto-, sosiaali-, laboratorio- ja taukotiloissa. Kokoaikaisessa tehtävässä työaika sijoittuu arkipäiville klo 06-14 välille. Tarvittaessa töihin kutsuttavan työtehtävät sijoittuvat arkipäiville ja viikonlopuille sekä arkipyhille klo 06-16 välille ja työtä tehdään 7,5 h/pvä. Molemmat työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia.

Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Koulutus ja kokemus alalta katsotaan kuitenkin eduksi sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Huolehdimme henkilökunnastamme ja tarjoamme loistavat ura- ja etenemismahdollisuudet isossa kansainvälisessä yrityksessä.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 12.12.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -