(Poistunut julkaisusta)

Siivooja osa-aikatyöhön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019
Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA monipalvelukohteeseen avainasiakkaame toimitiloihin Kuopioon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. 

Tehtävässä vastaat ylläpitosiivoustehtävistä asiakaskohteessamme. Huolehdit mm. toimisto- ja yleisten tilojen siisteydestä ja samalla tilojen käyttäjien viihtyvyydestä. Tarjolla on 15 viikkotuntia, jotka tehdään arkisin klo 6-21 välillä. 

Edellytämme aikaisempaa työkokemusta siivoustehtävistä vähintään vuoden ajalta, tiimityöskentelytaitoja ja erinomaisia asiakaspalvelutaitoja. Tehtävään valitulle tullaan tekemäään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 

Tarjoamme elämäntilanteeseesi sopivaa työtä ja kehittymis- ja koulutusmahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaan. 

Hae tehtävään  osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 22.9.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -