Siivooja osa-aikaiseen työsuhteeseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Etsitkö työtä opiskelujen ohelle? tai haluatko lisäansiota?


Etsimme reippaita Siivoojia määräaikaiseen työsuhteeseen Rovaniemelle.


ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.


Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous asiakaskohteissamme Rovaniemellä. Työn voi tehdä arkisin joko aamuvuorossa klo 6 – 9 tai iltavuorossa klo 16 – 21. Päivässä tunteja kertyy 2 – 5h. Työ sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle tai lisäansioita haluavalle. Työsuhde on määräaikainen 31.7.2020 asti mutta jatko on mahdollinen.


Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, joustava ja ripeä otteinen. Puhdistuspalvelualan koulutuksen ja työkokemuksen katsomme eduksi. Työturvallisuuskortti sekä B- ajokortti ovat eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.


Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 26.1.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1327422
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 26.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi