(Poistunut julkaisusta)

Siivooja osa-aikaiseen työsuhteeseen Vaasaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt reipasta   SIIVOOJAA   Vaasassa sijaitsevaan asiakaskohteeseemme. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen 30h/viikko. Työvuorot ovat arkisin klo 6-12:30. Palkkaus tehtävässä on Kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.
 
Siivoojana huolehdit toimisto- ja tuotantotilojen siisteydestä ja puhtaudesta sekä viikkohedelmien toimittamisesta asiakkaan tiloihin.
 
Hakijalta toivomme kokemusta siivoustyöstä sekä hyvää suomen kielen taitoa. Työ tehdään teollisuusympäristössä ja siksi hakijalta vaaditaan hyvää havainnointikykyä ja työturvallisuusajattelua. Työturvallisuuskortti vaaditaan kaikilta tämän asiakkaan tiloissa työskenteleviltä, mutta koulutus voidaan hoitaa työsuhteen alussa. 
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Mari Luomaluhta arkisin 9-15 p. 050 355 8824
 
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 28.9.2020  mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake. 
 
Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kamapanjassa.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).