(Poistunut julkaisusta)

Siivooja osa-aikaiseen työsuhteeseen Kuopioon
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Kuopioon    SIIVOOJAA  Mitä tarjoamme sinulle?
Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen 17,5/viikko ja työvuorot ovat arki aamuisin 6 - 9.30. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian. Kohteeseen pääsee kätevästi myös julkisella liikenteellä.   Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.      Mitä työpäiviisi kuuluu ja mitä odotamme sinulta?
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyyden.  Työ on vahvasti myös asiakaspalvelua, sillä tilojen käyttäjät ovat paikalla työpäiviesi ajan. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja –laitteet, joten aikaa ja hermoja ei kulu väärillä työvälineillä työskentelyyn.    Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta tai alan koulutus, esimerkiksi laitoshuoltajan tutkinto.  Kokemuksesi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja kanssasi on kiva tehdä töitä.    Kiinnostuitko?   
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 25.9.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.     Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 13 – 16 Kirsi Vehnesalo p. 040 201 4015. 
 
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).