(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, osa-aikainen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Haemme nyt osa-aikaisia SIIVOOJIA vahvistamaan tiimiämme Turun ja Raision alueille!

Nautitko tarkkuutta vaativasta työstä? Onko sinulla joustava asenne ja viihdyt itsenäisessä työssä? Tule luomaan kanssamme tiloja, joissa on hyvä olla! Tässä tehtävässä vastaat vaihtelevasta eri asiakaskohteemme, kuten kauppakeskuksen, myymälöiden ja toimistojen, ylläpitosiivouksesta. Tehtävä on osa-aikainen aamutyö, ja työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 7:00-12:00. Viikossa työtunteja kertyy 6-15h. Työsuhde on vakituinen, ja toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä vielä tämän vuoden puolella.

Tietysti luemme eduksi, jos sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, mutta sitäkin tärkeämpää meille on asenne ja halu tuottaa laadukasta palvelua asiakkaillemme. Oma-aloitteisuudella ja joustavalla asenteella pääset pitkälle, sillä me perehdytämme tehtävään kattavasti. Miksi? Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä https://toissa.iss.fi/artikkelit/perehdytys-tekee-digiloikan. Työsuhteen ehdot määräytyvät kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti, jonka mukaan myös tehtäväkohtainen lähtöpalkka, 10,88€/h, määräytyy.

Kiinnostuitko tehtävästä? Mahtavaa, haluamme kuulla sinusta lisää! Hakuaika on käynnissä, ja tutustumme hakemuksiin jo hakuaikana, eli toimi ripeästi. Hakuaika päättyy 24.11.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -