(Poistunut julkaisusta)

Siivooja (osa-aikainen)
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja tarkkaotteinen siivousalan ammattilainen?

Etsimme nyt joukkoomme kahta osa-aikaista SIIVOOJAA terveysalan kohteisiin!

Valituista henkilöistä toinen tulee työskentelemään aamuvuoroissa ja toinen iltavuoroissa. Tehtävät pitävät sisällään monipuolisten terveysalan asiakaskohteiden siivoustehtäviä. Hakijalta edellytetään aiempaa siivousalan kokemusta ja alan tutkinnot luetaan hakijan eduksi.  

Kohteiden luonteen johdosta tehtävissä menestyminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, valmiutta työskennellä myös viikonloppuisin sekä suomen kielen taitoa. Kaikki tehtävään valitut saavat kattavan perehdytyksen sekä tiimin ja esimiesten tuen.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan .Palkkaus kiinteistöalan TES mukaan.

Haastattelut tullaan suorittamaan suomeksi.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konsernityrityksen henkilöstöedut.


Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n rekrytointivastaava Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 12-14).