(Poistunut julkaisusta)

Siivooja (osa-aikainen)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Heidän palveluksessa on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitden joukossa ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti RTK-Palvelun arvoissa. Kattavat ja sertifioidut palvelut takaavat laadukkaan lopputuloksen. 

Etsimme nyt sisaryrityksemme Tampereen toimipisteelle osa-aikaisia SIIVOOJIA!

Työvuorot sijoittuvat kohteesta riippuen aamuille tai illoille arkisin, joten työ sopii erinomaisesti esim. opiskelijalle tai lisätyötä etsivälle. Tehtävissä menestyminen edellyttää ripeitä työskentelyotteita ja soveltuvaa siivousalan kokemusta - alan koulutus ja erikoisosaaminen luetaan hakijan eduksi. Työvuoroja on tarjolla ma-pe 3h päivässä töiden sijoittuen aamuun tai iltaan.

Työt alkavat heti sopivan hakijan löytyessä. Valitut henkilöt rekrytoidaan suoraan RTK-Palvelun kirjoille. Palkkaus tehtävissä on Kiinteistöpalvelualan TES/sopimus.

RTK-Palvelu pitää huolta henkilöstönsä osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Tavoite on, että heidän työntekijänsä työskentelevät yrityksessä tyytyväisinä ja pitkään. RTK-Palvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat konsernityrityksen henkilöstöedut.

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään!

Ilmoita hakemuksessasi, oletko kiinnostunut ilta- vai aamupainotteisesta työstä.

 

Haastatteluja suoritetaan jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löytyessä.

 

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n rekrytointivastaava Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 12-14).

 

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu #rtkpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi