(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, osa-aikainen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä OSA-AIKAISTASIIVOOJAA Tampereen Lielahteen.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous toimisto- ja liiketilaympäristössä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva sekä osa-aikainen ja työaika sijoittuu arkipäiville klo 05.30–12.00 välille. Työtunteja tehtävässä kertyy arkipäivisin n. 6 h/pvä ja 30 h/vko.

Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Koulutus ja kokemus alalta katsotaan kuitenkin eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa ja B-ajokorttia, mahdollisuus käyttää omaa autoa katsotaan eduksi.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 19.1.2020 osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -