(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, osa-aikainen (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Etsimme nyt pitkäaikaiselle asiakasyrityksellemme osa-aikaista siivoojaa pitkäaikaiseen työhön nopealla aikataululla. Työkohteet ovat suurimmaksi osaksi porras- ja toimistotiloja, ja sijaitsevat pääasiassa Etelä-Tampereella, kuten Sarankulmassa.

Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, ripeää työotetta sekä vaatii jonkinasteista aiempaa kokemusta siivoustöistä. Arvostamme etenkin aitoa kiinnostusta ja halua oppia alasta. Oman auton käyttömahdollisuus sujuvoittaa liikkumista työkohteiden välillä, muttei ole pakollinen.

Työtunteja kertyy viikossa 19h ja töitä tehdään joka arkipäivänä. Työt tehdään joustavasti klo. 6.00-17.00 välillä. Työssä aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä asiakasyrityksemme omille kirjoille tai jatkaa toistaiseksi voimassa olevassa vuokratyösuhteessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita tai täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä, joten toimi nopeasti. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.