(Poistunut julkaisusta)

Siivooja (osa-aikainen), Lahti
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019
Etsimme asiakkaallemme AMMATTITAITOISTA SIIVOOJAA Lahteen.

Työtehtäväsi ovat erilaisten koti-, toimisto- ja rappukäytäväsiivoukset. Kohteet vaihtelevat päivittäin ja ne siivotaan ma-pe klo 6-14 välisenä aikana. Työsuhde on alkuun määräaikainen. Viikkotyöaika vaihtelee ja alkuun viikkotyötunteja on vähemmän. Asiakas etsii pitkäaikaista työntekijää, joten sopimukselle on mahdollisesti jatkoa ja viikkotyöajat voivat lisääntyä kesää kohden.

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta siivoojan työstä. Odotamme sinulta reipasta asennetta, kykyä itsenäiseen työhön ja oma-aloitteista otetta.

Edellytämme sinulta ajokorttia, omaa autoa ja hyvää suomen kielen taitoa. Koska kohteina on myös kotisiivouksia, edellytämme sinulta luotettavuutta sekä nuhteetonta taustaa (rikosrekisteriote vaaditaan työn aloituksen yhteydessä). Lisäksi sinulla ei voi olla allergioita tai yliherkkyyksiä kemikaaleille tai pölyille. Huomioithan, että kotisiivouskohteissa voi myös asua lemmikkejä.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä työhönopastuksen asiakaskohteessa.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki, anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 0401731213.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: siivooja, siivous, kotisiivooja, toimistosiivooja, kiinteistöhoitaja