(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, osa-aikainen (Kangasala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Etsimme tamperelaiselle asiakasyrityksellemme kesäajalle 2019 tarkkaa, luotettavaa ja omatoimista siivoojaa ilta-aikaan tehtäviin siivouksiin, pääasiassa Kangasalan Vatialan alueelle. Tehtävä on osa-aikainen, ja siinä aloitetaan heti sopivan tekijän löydyttyä. Työtä on tiedossa ensi alkuun elokuun 2019 loppuun saakka, jonka jälkeen voi tarjoutua myös osa-aikaisia jatkotyöskentelyn mahdollisuuksia.

Tehtävä koostuu itsenäisesti ja omatoimisesti tehtävistä kahvila- ja toimistotilojen (sis. saniteettitilat) perussiivouksista. Työvaiheet koostuvat pölyjen pyyhkimisestä, mattojen imuroinnista, lakaisuista, yhdistelmäkoneen käytöstä, wc-paperitelineiden täyttämisestä ja roskien ulos viennistä. Yhdistelmäkoneen käyttöön opastetaan hyvin työsuhteen alussa. Työkohde sijaitsee Tampereen julkisten bussiyhteyksien varrella.

Työtunteja tehtävässä kertyy viikkoa kohti vähintään 16 tuntia, jonka lisäksi hakijan omien mahdollisuuksien mukaan lisätunnit ja -siivouskohteet Kangasalla ja Tampereen ydinkeskustassa ovat keskusteltavissa. Työtä tehdään keskimäärin 2,75 - 3,5 tuntia kussakin työvuorossa arki-iltaisin. Maanantaista torstaihin työt on mahdollista aloittaa klo 15:00 alkaen ja perjantaisin klo 16:00 alkaen. Työaikoihin on jonkin verran mahdollisuuksia vaikuttaa itsekin.

Etsimme tehtävään reipasotteista ja motivoitunutta työntekijää, jolla on silmää tilojen siisteydelle. Tehtävään ei edellytetä pitkän linjan siivouskokemusta, vaan kokemustakin tärkeämpiä ominaisuuksia hakijassa ovat aikaansaava työote ja kyky siistiin työn jälkeen. Plussaksi katsotaan mahdollinen vahaustaito ja tuntemus yhdistelmäkoneen käytöstä. Työ edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Miika Lahdelta, puh. 050 411 2706.