(Poistunut julkaisusta)

Siivooja oppilaitosympäristöön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Etsitkö töitä siivoustehtävien parissa? Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!


Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme SEINÄJOELLE oppilaitosympäristöön.


Tehtävässä toimit ylläpitosiivouksen parissa oppilaitosympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäiville joko aamu- tai iltavuoroon. Aamuvuoro on kello 6-14 ja iltavuoro 14-22, voit mainita hakemuksessasi, kummasta tehtävästä olet enemmän kiinnostunut. Työtunteja sinulle kertyy 7,5h/pvä ja 37,5h/vko. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.


Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 18.8.2019


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -