(Poistunut julkaisusta)

Siivooja oppilaitosympäristöön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018 

ISS   siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta   ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä   siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla   asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo   ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden. 
  
Etsimme Porin tiimiimme ammattitaitoista siivoojaa oppilaitosympäristöön. Tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta oppilaitosympäristössä arkisin ma-pe klo 13-22 välillä päivä- ja iltavuoroissa vaihdellen. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.


Tehtävässä edellytämme joko laitos- tai toimitilahuoltajan tutkintoa tai aikaisempaa työkokemusta puhdistuspalvelualalta. Hyödyt myös työturvallisuuskortista sekä B ajokortista. Etsimillämme henkilöillä on asiakaspalvelualttiutta ja kyky puhua sujuvaa suomen kieltä asiakaspalvelutilanteissa. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hyvä peruskunto on edellytys työssä suoriutumiselle. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on   ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Odotamme hakemustasi osoitteessa´iss.fi. 
  
Hakuaikaa on 12.8.2018 saakka. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Työ alkaa elokuun alussa 2018.


 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä   työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.    Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme   palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky.   Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat   siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä   muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista   ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017   liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä   ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com,   www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
 
  - ISS on savuton työpaikka -