(Poistunut julkaisusta)

Siivooja oppilaitosympäristöön Poriin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2018

Etsimme Porin tiimiimme ammattitaitoista siivoojaa oppilaitosympäristöön.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä   siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden. 

Tässä tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta oppilaitosympäristössä arkisin maanantaista perjantaihin klo 5-18 välillä päivä- ja iltavuoroissa vaihdellen. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.


Tehtävässä edellytämme joko laitos- tai toimitilahuoltajan tutkintoa tai aikaisempaa työkokemusta puhdistuspalvelualalta. Etsimillämme henkilöillä on asiakaspalvelualttiutta ja kyky puhua sujuvaa suomen kieltä asiakaspalvelutilanteissa. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hyvä peruskunto on edellytys työssä suoriutumiselle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on  ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Odotamme hakemustasi osoitteessa iss.fi. 
  
Hakuaikaa on 16.12.2018 saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä   työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.    Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme   palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky.   Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat   siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä   muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista   ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017   liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä   ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com,   www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
  
  - ISS on savuton työpaikka -