(Poistunut julkaisusta)

Siivooja oppilaitoskohteeseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa?

Etsimme nyt kahta reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA Jyväskylään.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous kouluympäristössä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 06-22 välillä ja työtunteja tehtävässä kertyy 7,5 t/pvä ja 37,5 t/vko.

Aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä et välttämättä tarvitse vaan asenne työtä kohtaan ratkaisee. Katsomme kuitenkin eduksi koulutuksen ja kokemuksen alalta. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta ja hyvä suomen kielen taito. Oppilaitosympäristön vuoksi tehtävään valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.6.2019, mutta saatamme olla hakijoihin yhteydessä jo hakuaikana. Työ alkaa 5.8.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -