(Poistunut julkaisusta)

Siivooja omakotitaloon (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020

Mahtuuko kalenteriisi sopivasti kotisiivous kerran viikossa? Oletko tarkka ja valmis sitoutumaan työhön pitkäaikaisesti? Etsimme nyt asiakkaallemme

KOTISIIVOOJAA

Pispalassa sijaitsevaan omakotitaloon.


Edellytämme valittavalta henkilöltä erityistä luotettavuutta ja huolellisuutta. Etsimällämme henkilöllä on mielellään jo kokemusta siivoustöistä ja aitoa halua saada asiakkaan koti kiiltämään!
 
Siivottavassa kohteessa on noin 300 neliötä ja siellä on helppohoitoiset, uudet pintamateriaalit. Yksi talon asukkaista on nelijalkainen, joten koira-allergikolle tämä työ ei sovi. Paras aika siivoukselle on arkiaamupäivisin, kohteen siivoukseen menee kerrallaan aikaa n. 4-7 tuntia. 

Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta jo tänään! 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=464 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Riia Viljaselta arkisin klo 8-16 välillä, p. 040 572 7731.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.