Siivooja Olkiluotoon
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020

RTK-Palvelu Oy on kotimainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. RTK-Palvelun asiakkaiden palvelemiseksi on valjastettu yli 3 000 alan ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä ympäri Suomen. www.rtkpalvelu.fi

Etsimme nyt nopealla aikataululla RTK-Palvelulle Olkiluotoon SIIVOOJAA kahden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ sisältää toimistorakennuksen ja sosiaalitilojen yleistä siistimistä sekä tämän hetkisen tilanteen mukaan ovenkahvojen ja pintojen tehostettua pyyhintää.  

Työ on kokopäivätyötä ja edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suomen tai englannin kielen taitoa.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa pikaisesti, työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja:
Veera Parviainen
veera.parviainen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1353532
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Eurajoki