(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Nurmijärvelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Hei sinä siivouksen tiimipelaaja, oletko töitä vailla? Kiinnostaako sinua päästä osaksi kiertotaloutta? Haemme reipasta

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen kokoaikatyöhön Nurmijärven Rajamäelle. Huolehdit asiakkaamme tuotantotilojen, toimiston ja sosiaalitilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella yhdessä tiimisi kanssa. Aloitat työsi kukonlaulun aikaan kello 6 ja pääset vastaavasti vapaille jo kello 14. Olemme tositarkoituksella liikenteessä, eli kyseessä on kokoaikainen pesti, maanantaista-perjantaihin.

 

Tässä tehtävässä tarvitset tarkkaa työotetta ja hyvää suomen kielen taitoa, sillä asiakkaan oma tuotanto tapahtuu millimetrien ja millilitrojen mitta-asteikoilla, ja puhtausvaatimukset ovat tarkat. Myös voimassa oleva työturvallisuuskortti tarvitaan kohteessa liikkumiseen. Työ on hyvin itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Meillä on töissä mukavia tyyppejä ja toivomme myös sinun olevan iloinen tiimipelaaja.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa ja kunnollisen perehdytyksen. Huolehdimme myös, ettei elämäsi ole pelkkää työntekoa: käytössäsi ovat mm. ison talon henkilökuntakerhot, kuntosaliedut, liikunta- ja kulttuurisetelit sekä leffaliput. Jos sinulla on halua edetä urallasi tai kenties kouluttautua oppisopimuksella - me tuemme sinua! Kirsikkana kakun päällä käytettävissäsi on myös tavallista laajempi työterveyshuolto. :)

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, H A E   P A I K K A A  28.7.2019 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian.

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.