(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Nokialle
Nokian Vuokrakodit Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Etsimme siivoojaa Nokian alueelle määräaikaiseen työsuhteeseen. Jos olet ahkera ja autollinen siivooja, lähetä hakemus jo tänään!

Etsimme Baronalle työntekijää työskentelemään siivoustehtävissä asiakkaallamme Nokialla. Työtehtäviin kuuluvat porrassiivous sekä yleisten tilojen ja saunojen siivous. Työtä tehdään yksin Nokialla eri kohteissa.

Vaatimuksena tähän tehtävään on siivousalan perustuntemus. Myös oma auto on pakollinen, sillä työpäivä sisältää liikkumista eri talojen välillä. Myös asenne ratkaisee: olethan ahkera ja luotettava!

Määräaikainen sijaisuus sijoittuu ajalle 2.-30.9. Työaika on arkisin klo 7-16 sisältäen 1h ruokatauon. Palkkaus menee KV-tes:n mukaisesti. Työsuhteen jatkuminen syyskuun jälkeen on mahdollista. Sijaisuuden päätyttyä voit jatkaa töitä myös muissa paikoissa Baronan kautta.

Jos olet etsimämme tunnollinen siivooja, lähetä hakemus jo tänään oheisen linkin kautta! Vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset huomioidaan. Liitä hakemukseesi mukaan ansioluettelosi ja kuvat työtodistuksistasi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.