(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Nokialle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia.

Etsimme nyt Nokian Linnavuorella sijaitsevaan asiakaskohteeseemme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivousta teollisuusympäristössä. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokopäiväinen. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 5-13. Edellytämme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja alan koulutuksen katsomme eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää suomen kielen taitoa, fyysistä peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta. B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus helpottavat kohteeseen kulkemista. 

Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 11.11.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan joulukuussa 2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -