(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, Nokia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme siivoojaa Nokialle.

Tehtäviin kuuluvat kotitalouksien siivoustyöt. Työhön sisältyy perehdytys joten siivouskokemus on eduksi muttei välttämätöntä. Työ sopii hyvin sosiaaliselle ja itsenäiseen työhön kykenevälle henkilölle.

Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Nokialla ja työssä tarvitaan oma auto sekä hygieniapassi (sen voi suorittaa myös työn alettua).

Kyseessä on kokoaikainen ja pitkäaikainen työsuhde. Työaika on arkisin klo 9-17.

Työ alkaa puolen vuoden vuokratyösuhteella ja sen jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille.  

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, noora.makinen@nordic.fi, 050 443 0350.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.
 
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.