(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Naantaliin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2018

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden. 


Etsimme nyt kokoaikaista SIIVOOJAA Turun lähelle Naantaliin.


Etsimme siivoojaa ylläpitosiivoukseen toimisto-, sosiaali- ja yleistiloihin asiakaskohteeseemme Naantaliin. Työ tehdään pääasiassa arkiaamuisin kello 6-14 välillä 37,5h/vko. Satunnaisia lauantaivuorojakin saattaa olla, mutta niistä sovitaan aina erikseen. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.


Huomioimme hakuprosessissa hakijoiden aikaisemman kokemuksen siivoustehtävistä, alan koulutus katsotaan eduksi. Kohteessa työskentely edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta, sillä aikaiset aamut ja kohteen sijainti eivät välttämättä täsmää ihanteellisesti. Lisäksi toivomme sinulta löytyvän työturvallisuuskortin ja oikean asenteen työntekoon. Työssä tarvitset reipasta työotetta sekä omaat hyvän peruskunnon.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Odotamme hakemustasi osoitteessa www.iss.fi. 


Hakuaikaa on 2.12.2018 saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -