(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Muurameen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä  SIIVOOJAA Muurameen.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous uimahalliympäristössä ja vaihtelevissa asiakaskohteissamme Muuramen alueella. Suurin osa tunneista on kuitenkin uimahallilla. Työvuorot ovat aamu- ja päivävuoroja arkisin sekä viikonloppuisin ja tunteja on viikossa vähintään 20. Tuntimäärää voidaan suunnitella myös jonkin verran omien toiveidesi mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. 

Toivomme sinulta jo hieman kokemusta siivoustyöstä tai alan koulutusta. Perehdytämme sinut kuitenkin hyvin sinut tehtävääsi, kunhan sinulla on motivaatiota oppia lisää siivousalasta! Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä vähintään jonkin verran suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus on tarpeen kohteiden välillä liikkuessa. 

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja jatkokouluttautua ammatissasi. Muuramessa sinua odottaa mukava tiimi ja hyvä esimies. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 24.2.2019. Työ alkaa mahdollisimman pian.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -