(Poistunut julkaisusta)

Siivooja monitoimitaloon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019
Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Etsitkö opiskelun rinnalle työtä?
 
Etsimme nyt tarvittaessa töihin kutsuttavia SIIVOOJIA viikonloppu- ja iltatöihin Kastellin monitoimitaloon.


ISS Palvelut vastaa Kastellin monitoimitalon siivous- ja ruokailupalvelusta. Työtehtäviisi kuuluu oppilaitoksen, yleisten tilojen ja liikuntatilojen ylläpitosiivousta. Työsuhde on vakituinen ja työaika sijoittuu hyvin vaihtelevasti ison talon tapahtumien mukaan. Arkisin työ on pääsääntöisesti iltatyötä ja viikonloppuna työaika vaihtelee 17.00- 1.00 välillä.

Toivomme sinulta löytyvän aurinkoisen palveluasenteen  lisäksi innokkuutta ja halua oppia uusia asioita.
Arvostamme alan koulutusta ja aiempaa työkokemusta, mutta perehdytämme tietysti tehtävään. Hygieniapassi katsotaan eduksi, koska silloin voit tarvittaessa osallistua myös astianhuoltotehtäviin. Tehtävään valitulle tehdään suppea turvaselvitys ja valitun tulee esittää rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelyyn.


Tule töihin mukavaan tiimimme!
Täytä sähköinen hakemuksesi  18.8.2019 mennessä alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti! Liitäthän hakemukseen myös CV:n.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -