(Poistunut julkaisusta)

Siivooja/ monitoimihenkilö
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Tule meille tekemään liikkuvaa työtä! Etsimme

SIIVOOJAA/ MONITOIMIHENKILÖÄ

kokopäiväiseen työhön Sodankylän alueelle. Tässä tehtävässä työskentelet vaihtelevissa asiakaskohteissamme, joissa huolehdit tilojen siisteydestä reippaalla asiakaspalveluasenteella. Siivoustyön ohessa tehtäviisi kuuluu jonkin verran myös virastomestarin töitä sekä pieniä huoltotöitä kuten lamppujen vaihtoa ja ruuvien kiristystä. Työn on kokoaikainen (37,5h/vko) päivätyö.

Odotamme sinulta aiempaa työkokemusta siivoustyöstä, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Olet aurinkoinen asiakaspalvelija, jolla myös ruuvimeisseli pysyy käsissä. Työ on hyvin itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation tulee olla kohdallaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen vakituisen työn osana hyvää työporukkaa. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään, jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin.

Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksesi pikaisesti. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tarvitset lisätietoja, niitä saat kätevimmin osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi.