(Poistunut julkaisusta)

Siivooja monipuoliseen tehtävään Kouvolaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Etsimme Kouvolaan SIIVOOJAA vaihtelevaan ja monipuoliseen tehtävään, määräaikaiseen työsuhteeseen.


ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV- ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet. Meillä voit kouluttautua vaikkapa insinööriksi omassa korkeakouluohjelmassamme!


Tehtävässä olet tärkeä osa ISS:n asiakkuustiimiä, joka keskittyy työssään yhden asiakkaamme kohteisiin. Työtehtävässä vastaat pääasiassa siivoustehtävistä, mutta työpäiviisi kuuluu myös pienimuotoisia kiinteistönhuollon tehtäviä, kuten lampunvaihtoa, hiekoitusta ja käsilumitöitä. Työtä tehdään suurelta osin parityöskentelynä.


Työ on määräaikainen arkipäivätyö. Työpäivä alkaa aamuisin klo 7.00 ISS:n toimipisteeltä Kellomäestä ja päättyy klo 15.00. Työstä maksetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa, joka tehtävässä on 11,43 €/h.


Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on joko siivousalan koulutus tai aikaisempaa työkokemusta ammattisiivoustehtävistä. Tarvitset myös sujuvaa suomen kielen taitoa sekä B-ajokorttia. Aikaisempi työkokemus kiinteistöhuollon tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi, sekä kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Tässä tehtävässä sinua tukee lisäksi moniammatillinen tiimimme. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Kiinnostuitko? Hae tehtävään 7.2.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.