(Poistunut julkaisusta)

Siivooja monipuoliseen tehtävään Kouvolaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Etsimme Kouvolaan vakituista SIIVOOJAA vaihtelevaan ja monipuoliseen tehtävään!


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Tehtävässä olet tärkeä osa ISS:n asiakkuustiimiä, joka keskittyy työssään yhden asiakkaamme kohteisiin. Työtehtävässä vastaat pääasiassa siivoustehtävistä, mutta työpäiviisi kuuluu myös pienimuotoisia kiinteistönhuollon tehtäviä, kuten lampunvaihtoa, hiekoitusta ja käsilumitöitä. Työtä tehdään suurelta osin parityöskentelynä.


Työ on kokoaikainen arkipäivätyö, työpäivä alkaa aamuisin klo 7.00 ISS:n toimipisteeltä Kellomäestä ja päättyy klo 15.00. Työstä maksetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa, joka tehtävässä on 11,43 €/h.


Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on joko siivousalan koulutus tai aikaisempaa työkokemusta ammattisiivoustehtävistä. Tarvitset myös sujuvaa suomen kielen taitoa sekä B-ajokorttia. Aikaisempi työkokemus kiinteistöhuollon tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi, sekä kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Tässä tehtävässä sinua tukee lisäksi moniammatillinen tiimimme. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Kiinnostuitko? Hae tehtävään 16.01.2021 mennessä osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -