(Poistunut julkaisusta)

Siivooja / Monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020
Pidätkö vaihtelevista työpäivistä? Pidät mielekkäänä työskennellä eri kohteissa nähden monipuolisia työympäristöjä?

Etsimme nyt keikkatyöstä kiinnostuneita MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ ja SIIVOOJIA  Oulun, Kiimingin ja Haukiputaan alueelle.


ISS Food Services tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut.


Tässä tehtävässä yhdistyy joko sulavasti keittiö- että puhtaanapitoalan työtehtävät muodostaen työpäivistä monipuolisia ja mielekkäitä tai mahdollisuus myös sijaistaa ainoastaan puhtaanapidon puolella siivoustehtävissä, kerro mikä sopii juuri sinulle!  Monipalvelutyöntekijän tehtävät koostuu keittiön avustavista työtehtävistä sekä puhtaanapitotehtävistä.  Siivoojaan työssä työskentelet puhtaanapidon parissa  vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa oppilaitos- päiväkotiympäristöissä. Työaika tehtävässä pääasiassa arkisin klo 6-14, ja koska työtä tehdään toisinaan eri kohteissa joskus työ saattaa sijoittua tehtäväksi  klo 21 asti /viikonloppuisin. Tuntien määrä vaihtelee tarpeen mukaan, viikkotuntimäärän ollessa kuitenkin vähintää 20 tuntia. Työsuhde on määräaikainen 31.3.2021 asti.


Kiinnostaako millaista on keittiötyöntekijän työ ISS Palveluilla koulun keittiöllä, kurkkaa täältä: https://toissa.iss.fi/ammattilaiset/lounaaksi-tanaan-hymy-ja-hyva-tunnelma .


Toivomme sinulla olevan aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ja alan koulutuksen katsomme eduksesi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, hygieniapassin, oman auton käyttömahdollisuutta. Viihdyt tehtävässä, mikäli viihdyt ihmisten parissa, olet asiakaspalveluhenkinen, työskentelet luontevasti lasten ja nuorten parissa sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen vire työntekoon.


Oppilaitosympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimuksen solmimiselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä https://toissa.iss.fi/artikkelit/perehdytys-tekee-digiloikan .


Jos haluat napata paikan huipputiimistä ja päästä osaksi suurta kansainvälistä yritystä lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 25.11.2020. Saatamme haastatella tehtävään jo hakuajalla.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi


- ISS on savuton työpaikka -